Συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Το 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. Πιερίας και συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης ως μια εκδήλωση προσφοράς και αγάπης προς τους πληγέντες ( από την κακοκαιρία Daniel) συνανθρώπους μας, πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας έχοντας και την πολύτιμη υποστήριξη των γονέων των μαθητών μας, σε μία εποχή ακρίβειας, ανταποκρίθηκε επάξια. Οι μαθητές μας πήραν στην πράξη ένα μάθημα ανθρωπιάς, ενσυναίσθησης, αλληλεγγύης, προσφοράς, στήριξης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.

 Τα ίδια τα παιδιά βοήθησαν διευθυντή του σχολείου στην μεταφορά των ειδών που παραδόθηκαν στις 20 Οκτωβρίου,  στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας, ολοκληρώνοντας έτσι την προσφορά τους με τον καλύτερο τρόπο.

 Ευχόμαστε τα προβλήματα και οι δυσκολίες που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία να ξεπεραστούν σύντομα και να μην ξανασυμβεί τέτοιο κακό.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9/