Το 7ο Γυμνάσιο σε μια θεατρική παράσταση του θιάσου “Μικρός Βορράς”

Στις 4 ? 5 ? 2018 και 9 ? 5 ? 2018, μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος της Ελένης του Ευριπίδη, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές επισκέψεις των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου του Σχολείου μας στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη, με συνοδούς τις καθηγήτριες Κιτοπούλου Κυριακή, Ντέφα Αλεξάνδρα, Καραλή Στυλιανή και Κοκκίνου Αριστέα, για να παρακολουθήσουν την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Ελένη» του Ευριπίδη, που ανέβασε ο θίασος «Μικρός Βορράς».

Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την ιστοσελίδα του Σχολείου μας όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας «Μικρός Βορράς» για την απολαυστική παράσταση που μας πρόσφεραν, προσεγγίζοντας τις περιπέτειες των ηρώων με νεανική φρεσκάδα, χιούμορ, θέρμη, συγκίνηση και ευρηματικότητα. Μια παράσταση που ξαφνιάζει ευχάριστα με τα έξυπνα σκηνοθετικά της ευρήματα, τη νεανική μουσική, το ταλέντο των ηθοποιών, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του εφηβικού κοινού. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους μαθητές το θεατρικό παιχνίδι που ακολούθησε, με τη συμμετοχή τους και η συζήτηση που έγινε με τους ηθοποιούς του θιάσου για τις προσδοκίες τους από την παράσταση πριν την δουν και τον βαθμό της ικανοποίησής τους από τα σκηνοθετικά τεχνάσματα και την υποκριτική ικανότητα των ηθοποιών. Ήταν πραγματικά από τις λίγες θεατρικές παραστάσεις που απέσπασαν τόσο ενθουσιώδη σχόλια από τους μαθητές. Ευχαριστούμε!

 

Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%cf%84%ce%bf-7%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%ce%ac%ce%b2%ce%b7/