Το 7ο Γυμνάσιο σε μια εξαιρετική θεατρική παράσταση στο θέατρο Πήγασος.

 

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η διδακτική επίσκεψη των τμημάτων Α1 και Α2 του Σχολείου μας στο θέατρο Πήγασος της πόλης μας. Αρχηγός της διδακτικής επίσκεψης ήταν η εκπαιδευτικός Τούρλα Βασιλική και  συνοδοί καθηγητές οι Γώγου Πωλίνα και  Καμίσης Πέτρος.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε η διδακτική επίσκεψη των τμημάτων Β1 και Α3 του Σχολείου μας στο θέατρο Πήγασος της πόλης μας.Αρχηγός της διδακτικής επίσκεψης ήταν η εκπαιδευτικός Κιτοπούλου Κυριακή και  συνοδοί καθηγήτριες οι  Φίσκα Ευανθία και  Καραμήτρου Βασιλική .

Την Τετάρτη  16 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η διδακτική επίσκεψη των τμημάτων Γ2 και Γ4 του Σχολείου μας στο θέατρο Πήγασος της πόλης μας.Αρχηγός της διδακτικής επίσκεψης ήταν η εκπαιδευτικόςΤσαουσίδου Ιωάννα και συνοδοί καθηγήτριες οι Καραλή Στυλιανή και Γιολτσίδου Όλγα .

Tην Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η διδακτική επίσκεψη των τμημάτων Β2 και Β3 του Σχολείου μας στο θέατρο Πήγασος της πόλης μας.Αρχηγός της διδακτικής επίσκεψης ήταν η εκπαιδευτικός Φίσκα Ευανθία και συνοδοί καθηγήτριες οι Ζιώγα Όλγα και Μπεκιάρη Μαρία.

Οι μαθητές επιστρέφοντας στο Σχολείο σε συζήτηση στην τάξη, αφηγήθηκαν σκηνές που τους διασκέδασαν και τους συγκίνησαν (η σκληρή εγκατάλειψη του παιδιού από τη μάνα και η ευαισθησία της υπηρέτριας να το σώσει με κίνδυνο της ζωής της, η σκηνή με τους ξεκαρδιστικούς στρατιώτες, οι αστείες χωριάτισσες, η ευρηματικότητα του δικαστή για να αποδώσει δικαιοσύνη?), εντόπισαν τα μηνύματα του έργου (την έννοια της μητρότητας, τα δεινά του πολέμου, την κριτική της εξουσίας, την αξία της δικαιοσύνης, την ευαισθησία και τη σκληρότητα των ανθρώπων), δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τους ηθοποιούς της παράστασης και εντυπωσιασμένοι από τα κοστούμια τους. Σχολίασαν την αξία του θεάτρου στη ζωή μας και εξέφρασαν την έκπληξή τους για την τόσο καλή θεατρική ομάδα που έχει η πόλη μας.

Οι συνοδοί καθηγητές και οι μαθητές μας νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε μέσα από την ιστοσελίδα του Σχολείου μας τον θίασο του θεάτρου Πήγασος για τις όμορφες στιγμές που μας πρόσφερε και για την εξαιρετική παράσταση που απολαύσαμε στο χώρο του θεάτρου τους. Ευχόμαστε, πάντα να μας προσφέρουν τόσο απολαυστικές στιγμές.

 

Οι μαθητές του σχολείου μας  και οι συνοδοί καθηγητές

%cf%80%ce%ae%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b21-%ce%b13

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%cf%84%ce%bf-7%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b8%ce%b5%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9/