Θερμά συγχαρητήρια στο 15μελές και ευχές για καλό καλοκαίρι.

Μία ακόμη σχολική χρονιά τελείωσε.

Στο 7ο Γυμνάσιο όλοι  oι εκπαιδευτικοί προσπαθήσαμε με αγάπη στα παιδιά και αίσθημα ευθύνης να ανταποκριθούμε στο  εκπαιδευτικό μας έργο.  Πραγματοποιήθηκαν διδακτικές και σχολικές επισκέψεις σε μουσεία, θέατρα, αθλητικές δραστηριότητες, με στόχο την αισθητική καλλιέργεια και την ανάπτυξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των μαθητών, προγραμματισμένες και κατάλληλα σχεδιασμένες δράσεις του σχολείου που συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν τα προγράμματα σπουδών, εμπεδώνουν τη μάθηση και καλλιεργούν την ενσυναίσθηση, ενισχύουν την έκφραση της δημιουργικότητας, την ανάπτυξη  της υπευθυνότητας.Υπήρξε αγαστή συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που στάθηκε πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας και κάλυψε χρηματικά τη μεγάλη διοργάνωση του σχολείου μας, τους 3ους Διασχολικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε στο 15μελές Συμβούλιο του σχολείου μας το οποίο προσέφερε στο σχολείο χρηματικό ποσό από το ταμείο του.Τους ευχαριστούμε θερμά και τους συγχαίρουμε!

Ευχόμαστε στα παιδιά μας που αποφοίτησαν εφέτος, καλή επιτυχία στο Λύκειο και σε όλους τους μαθητές μας και στους γονείς τους υγεία, καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το φθινόπωρο.

Ο Διευθυντής  του Σχολείου και οι Εκπαιδευτικοί

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%ac-%cf%83%cf%85%ce%b3%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-15%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%ad/