Εκπαιδευτική δράση Φυσικής Αγωγής

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, στο Β΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης, υλοποιήθηκε με επιτυχία εκπαιδευτική δράση Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.), με θέμα τη βιωματική προσέγγιση του «Ευ Αγωνίζεσθαι»  και των «Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων». Στη δράση συμμετείχαν με τις μαθητικές τους ομάδες καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Γυμνασίων Κατερίνης, ενώ την παρακολούθησαν διδάσκοντες του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής των σχολικών μονάδων Πιερίας.
Η δράση υποστηρίχθηκε επιστημονικά από τους Ολυμπιονίκες και μέλη της ΕΘΝ.Ο.Α. κκ. Παπαχρήστο Σταύρο (Κωπηλασία) και Φτούλη Ελευθερία (Συγχρονισμένη Κολύμβηση), καθώς και τη Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Υφαντή Μαρία.
Το σχολείο μας συμμετείχε με 11 μαθητές από την Α τάξη. Οι μαθητές μας ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό σε όλες τις δραστηριότητες.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b7-%cf%86%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae%cf%82/