Διδακτική επίσκεψη Γ3 και Γ4 στο Β΄ΔΑΚ Κατερίνης

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 , τα τμήματα Γ3 & Γ4 του σχολείου μας  παρακολούθησαν την παρουσίαση του αθλήματος της Τοξοβολίας ,από τον προπονητή  Κο Χαρίση Ιωάννη και την διακριθείσα αθλήτρια   Χαριτίδου Παυλίνα του Συλλόγου  Αρχέλαος Κατερίνης στις εγκαταστάσεις του Β΄ΔΑΚ Κατερίνης. Οι μαθητές και  οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για την ιστορία του αθλήματος και την πορεία του στην χώρα μας, για την τεχνική και τον εξοπλισμό, όπως επίσης να θαυμάσουν την νεαρή αθλήτρια  σε μια επίδειξη άσκησης. Στο τέλος της παρουσίασης, μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί  μυήθηκαν στην τεχνική του αθλήματος  υπό τις οδηγίες του  εξαιρετικού κου Χαρίση και επιδόθηκαν σε συνεχείς ρίψεις  με τον εξοπλισμό που μας διέθεσε. Η εμπειρία ήταν μοναδική και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κο Χαρίση και να του ευχηθούμε πολλές επιτυχίες στο μέλλον, όπως και στην αθλήτρια Χαριτίδου  Παυλίνα διακρίσεις και δύναμη στον αγώνα της.

Το σχολείο μας καλλιεργεί συστηματικά την διάδοση αθλημάτων, στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη συγκεκριμένη παρουσίαση του αθλήματος.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%ce%b33-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b34-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%84%ce%b4%ce%b1%ce%ba-%ce%ba/