Αναβίωση Αφής Ολυμπιακής Φλόγας

Στο σχολείο μας  στις 5/10/16 αναβίωσε η Τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με τη συμμετοχή ομάδας μαθητών μας ,κάτω από την καθοδήγηση της υπεύθυνης εκπαιδευτικού Σταυρίδου Αθηνάς και με τη συνδρομή του καθηγητή της Φυσικής Χατζηκωνσταντίνου Θεολόγου και της καθηγήτριας των Εικαστικών Καλαμπαλίκη Θεοδώρας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής της ΔΙΔΕ Πιερίας κ.Καζταρίδης Ιωάννης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής  κ. Παπανικολάου Ανδρέας.

Το όλο project μαζί με τη δραματοποίηση του ποιήματος του Λορένζου Μαβίλη «Καλλιπάτειρα» υπό την καθοδήγηση της φιλολόγου Τσαουσίδου Ιωάννας, έλαβε μέρος στο Μαθητικό Διαγωνισμό «Σχολικός Αθλητισμός-Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».

Created with Nokia Smart Cam

Created with Nokia Smart Cam

Created with Nokia Smart Cam

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%86%ce%ae%cf%82-%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%86%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b1%cf%82/