Το 7ο Γυμνάσιο στο Αρχαιολογικό Μουσείο και το Αρχαίο Θέατρο του Δίου.

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των  τμημάτων  Α2 και  Α4 του σχολείου μας στο Αρχαιολογικό Μουσείο  και στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου.Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί  Τούρλα Βασιλική,  Τσαουσίδου Ιωάννα και Σταυρίδου Αθηνά.

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των  τμημάτων  Α3 και  Β3 του σχολείου μας στο Αρχαιολογικό Μουσείο  και στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου.Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Καραλή Στυλιανή,Φίσκα Ευανθία και Μπουρσανίδου Φωτεινή.

Οι  μαθητές συμμετείχαν στο πρόγραμμα που τελεί υπό την αιγίδα του Γραφείου Συμβούλων Φιλολόγων,  με υπεύθυνο το φιλόλογο κ. Παπαγεωργίου Πάρι.

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι οι μαθητές να οδηγηθούν στη γνώση με διερευνητικό – ανακαλυπτικό τρόπο, μέσα από την αξιοποίηση  των εκθεμάτων  του Μουσείου, αλλά και μέσα από την ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο.

Τα τμήματα Α2 και Α4

(1)

Created with Nokia Smart Cam

Created with Nokia Smart Cam

2

Τα τμήματα Α3 και Β3

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%cf%84%ce%bf-7%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b5%ce%af/