Καλό καλοκαίρι στους μαθητές μας και στους γονείς.

Μία ακόμη σχολική χρονιά τελείωσε.

Στο 7ο Γυμνάσιο όλοι  oι εκπαιδευτικοί προσπαθήσαμε με αγάπη στα παιδιά και αίσθημα ευθύνης να ανταποκριθούμε στο  εκπαιδευτικό μας έργο.  Πραγματοποιήθηκαν πολλές διδακτικές και σχολικές επισκέψεις σε μουσεία, θέατρα, αθλητικές δραστηριότητες, κλπ. με στόχο την αισθητική καλλιέργεια και την ανάπτυξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των μαθητών, προγραμματισμένες και κατάλληλα σχεδιασμένες δράσεις του σχολείου που συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν τα προγράμματα σπουδών, εμπεδώνουν τη μάθηση και καλλιεργούν την ενσυναίσθηση. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις φορέων στο σχολείο για σχολικές δράσεις που ενισχύουν την έκφραση της δημιουργικότητας, τη συνεργατικότητα, την ανάπτυξη  της υπευθυνότητας και την ευαισθητοποίηση σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος.Υπήρξε αγαστή συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που στάθηκε πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας.

Ευχόμαστε στα παιδιά μας που αποφοίτησαν εφέτος, καλή επιτυχία στο Λύκειο και σε όλους τους μαθητές μας και στους γονείς τους υγεία, καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το φθινόπωρο.

Ο Διευθυντής  του Σχολείου και οι Εκπαιδευτικοί

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83/