Το 7ο Γυμνάσιο συμμετέχει στη διδακτική επίσκεψη της ΔΙΔΕ στην Θεσσαλονίκη

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 το 7ο Γυμνάσιο συμμετείχε στη διδακτική επίσκεψη που διοργάνωσε η ΔΙΔΕ Πιερίας σε συνεργασία με τον σχολικό σύμβουλο Φιλολόγων κ. Αλέξανδρο Νικολαΐδη. για τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν ή διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς Ρητορικής και Ορθογραφίας στη Θεσσαλονίκη.

Στην διδακτική επίσκεψη συμμετείχαν μαθητές από τα Γυμνάσια: 1ο, 6ο, 7ο, Περίστασης, Αλωνιών και Λιτοχώρου  καθώς και μαθητές από τα λύκεια: Κονταριώτισσας και 2ο ΓΕΛ Κατερίνης.

Ο κ. Νικολαΐδης μας υποδέχτηκε στο προαύλιο της Παλιάς Φιλοσοφικής σχολής όπου μας έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορία του κτιρίου και στη συνέχεια μας οδήγησε στο εσωτερικό. Επισκεφθήκαμε την αίθουσα τελετών καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα αμφιθέατρα της σχολής. Έπειτα περιηγηθήκαμε στις άλλες σχολές του Α.Π.Θ που γειτνιάζουν με τη Φιλοσοφική και σιγά σιγά κατηφορίσαμε προς τον Λευκό Πύργο, όπου επιβιβαστήκαμε στο Τουριστικό Λεωφορείο της Θεσσαλονίκης για μία ξενάγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα-σημεία της πόλης.

Τις μαθήτριες Ζάραλη Μαρία, Ηλιάδου Σταυρούλα και Σκλιοπίδου Ζωή συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Ιωάννα Τσαουσίδου και Όλγα Γιολτσίδου.

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%cf%84%ce%bf-7%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba/