Διδακτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Κορδελιού

Την Πέμπτη 25/1/2018 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη του 2ου και 3ου τμήματος της Γ? τάξης του σχολείου μας στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου με συνοδούς καθηγήτριες τις κ.κ. Γώγου Πολυξένη-Μαρκέλλα, Μιχαηλίδου Γεωργία, Γιολτσίδου Όλγα και Ζαχαρτζή Ουρανία.

Οι μαθητές υλοποίησαν το εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Διαφήμιση. Διακόπτουμε? τις διαφημίσεις για το πρόγραμμά μας ?Ένα ταξίδι στον κόσμο μας μέσα από τη ματιά της διαφήμισης?», όπου είχαν την ευκαιρία μέσα από παρουσιάσεις, διαλεκτικές τεχνικές και ομαδικές δραστηριότητες να έλθουν σε επαφή με τον κόσμο της διαφήμισης, να αναλύσουν τους σκοπούς και τους τρόπους προώθησης των διαφημιστικών μηνυμάτων, να ανακαλύψουν την προέλευση και τη γραμμή παραγωγής δημοφιλών προϊόντων αλλά και να προβληματιστούν επάνω στις συνέπειες που έχουν αυτά στο περιβάλλον και την ανθρώπινη ζωή.

Το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή και μπορείτε να το αναζητήσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.kpe-thess.gr/download/ekdoseis/ekpaideytiko_yliko/advertisement.pdf

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το προσωπικό του ΚΠΕ Κορδελιού και Βερτίσκου για τη θερμή φιλοξενία και την άψογη συνεργασία με τους μαθητές μας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%ce%ba%cf%80%ce%b5/