Το 7ο Γυμνάσιο στην θεατρική παράσταση “Το όνειρο του σκιάχτρου” στο θέατρο Πήγασος.

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η διδακτική επίσκεψη των τμημάτων Α4 και Α5 του Σχολείου μας στο θέατρο Πήγασος της πόλης μας. Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Καραλή Στυλιανή, Τούρλα Βασιλική και Ζαπουνίδης Ιωάννης.

Την Πέμπτη  23 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η διδακτική επίσκεψη των τμημάτων Α1, Α2 και Α3 του Σχολείου μας στο θέατρο Πήγασος της πόλης μας.Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Τσαουσίδου Ιωάννα, Καραλή Στυλιανή, Γώγου Μαρκέλλα και Καραμπουρνιώτη  Μαρία.

Οι μαθητές επιστρέφοντας στο Σχολείο σε συζήτηση στην τάξη, αφηγήθηκαν σκηνές που τους διασκέδασαν και τους συγκίνησαν, εντόπισαν τα μηνύματα του έργου (την υποκρισία του κόσμου, την κριτική της εξουσίας,τη σκληρότητα των ανθρώπων, την αξία της φιλίας και της αλληλεγγύης, τη θυσία για το κοινό καλό), δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τους ηθοποιούς της παράστασης και εντυπωσιασμένοι από τα κοστούμια τους. Σχολίασαν την αξία του θεάτρου στη ζωή μας και εξέφρασαν την έκπληξή τους για την τόσο καλή θεατρική ομάδα που έχει η πόλη μας.

Οι συνοδοί καθηγητές και οι μαθητές μας νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε μέσα από την ιστοσελίδα του Σχολείου μας τον θίασο του θεάτρου Πήγασος για τις όμορφες στιγμές που μας πρόσφερε και για την εξαιρετική παράσταση που απολαύσαμε στο χώρο του θεάτρου τους. Ευχόμαστε, πάντα να μας προσφέρουν τόσο απολαυστικές στιγμές.

Οι μαθητές του σχολείου μας  και οι συνοδοί καθηγητές

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://7gym-kater.pie.sch.gr/%cf%84%ce%bf-7%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b8%ce%b5%ce%b1%cf%84%cf%81-2/